Veelgestelde vragen

 
KAT&KO2.jpg

openingsuren?

Maandag tot vrijdag, tussen 9u en 19u.
Aarzel dus niet om te bellen op 📞  09 328 16 69 of een berichtje in te spreken op onze voicemail, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.
Buiten onze openingsuren kan je voor vragen en inlichtingen ook e-mailen (info@katenko.be) of een berichtje achterlaten op onze facebook-pagina.

Komen jullie ook op huisbezoek?

Wij doen ook huisbezoeken. In de praktijk hebben we al het nodige materiaal ter beschikking, dus bij voorkeur kom je met je huisdier tot bij ons. Lukt dat niet, dan komen we tot bij jou tegen een iets hoger tarief dan een praktijkconsultatie.

kan ik ook gewoon langskomen?

We werken op afspraak, zowel voor een routineonderzoek, een thuisbezoek of een operatie. Bel ons op 📞 09 328 16 69, stuur ons een email of vul ons online formulier in:

Welke huisdieren behandelen jullie (niet)?

De praktijk is voornamelijk gericht op het behandelen (verzorging & operaties) van kleine huisdieren, zoals katten 🐈, honden 🐕 en konijnen 🐇. Voor alle andere huisdieren 🐓🐁🦒🐳 proberen we je ook zo goed mogelijk te helpen, of sturen we door naar specialisten ter zake. 

Hoe breng ik mijn huisdier veilig tot bij jullie? 

Je kan een kattenkooitje komen halen om je huisdier naar de praktijk te brengen. Hoewel sportzakken en kartonnen dozen hun nut steeds weer bewijzen, is het veiliger om een kooitje te gebruiken. Aarzel niet om er ons eentje te vragen.

hoeveel kost een consultatie?

Je kan onderaan deze website de volledige prijslijst raadplegen. 

Kan ik met bancontact betalen? 

Je kan bij ons cash & met bancontact betalen. 

Kan ik bij jullie voeding voor mijn huisdier kopen? 

We hebben een uitgebreid aanbod voeding voor katten, honden en konijnen, aangepast aan de specifieke noden van jouw dier. We zoeken samen naar de juiste voeding of een gepaste oplossing voor tijdelijke problemen.  Bel of mail ons voor meer info. 

Kan ik bij jullie voedingssuplementen & verzorgingsproducten kopen? 

Heel zeker. Je kan geneesmiddelen, voedingssuplementen en verzorgingsproducten komen ophalen na een telefoontje of email. Hebben we ze niet in huis, dan worden ze de dag na je bestelling al geleverd. Gebruik geen geneesmiddelen bedoeld voor mensen, want die kunnen ernstige bijwerkingen veroorzaken.